Φυτώριο φυτών δικής μας παραγωγής

για τη διακόσμιση εξωτερικών χώρων όπως ξενοδοχειακές μονάδες

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου

Η επιλογή των λουλουδιών και των χρωμματισμών του γάμου σας και της όλης διακόσμισης είναι καθαρά θέμα προσωπικής αισθητικής . Για να πετύχετε όμως τό άριστο αποτέλεσμα είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη σας ορισμένους παράγοντες .

1. Τα χρώμματα των λουλουδιών σας μπορεί να κινηθούν στους αντίστοιχους χρωμματισμούς του νυφικού φορέματος .

2.  Η εποχή που θα πραγματοποιήστε το γάμο σας επειρεάζει άμμεσα την όλη ατμόσφαιρα που θέλετε να κυριαρχεί .Για παράδειγμα το καλοκαίρι επιλέγοντε πιο άπαλα χρώμματα όπως το λευκό , το ρόζ , το λαχανί κτλ ενώ τον χειμώνα ειδικά την περίοδο των χριστουγέννων το κόκκινο κυριαρχεί.

3. Επίσης ο χώρος που θα γίνει ο γάμος σας , σας δίνει τις ανάλογες δυνατότητες διακόσμισης . Ο ιερός ναός που θα επιλέξτε παίζει μεγάλο ρόλο...Αν ο γάμος σας γίνει σε  μια μεγάλη εκκλησία  ή σε κάποιο ξωκκλήσι.

4. Ορισμένα λουλούδια δεν υπάρχουν όλες τις εποχές του χρόνου . Περισσότερες επιλογές συνήθως έχετε τους θερινούς μήνες . Υπάρχουν όμως ασφαλώς λουλούδια που είναι όλες τις εποχές του χρόνου .

5.  Τα λουλούδια έχουν ασφαλώς τους δικούς τους συμβολισμούς . Η ελιά για παράδειγμα συμβολίζει τον ιερό θεσμό της οικογένειας . Αρκετοί νεόνυμφοι το προτιμουν . Τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αθωότητα και την αιώνια πίστη .Τα κόκκινα τριαντάφυλλα το ερωτικό πάθος  ενώ οι ζέρμπερες συμβολίζουν την αγάπη και τα όνειρα που πραγματοποιούντε .

6. Για να πετύχετε το άριστο αποτέλεσμα η νυφική σας θα πρέπει να ταιριάζει με τον σωματοτυπό σας . Ανεξάρτητα αν επιλέξετε μια κλασσική κρεμαστή νυφική ή ένα μοντέρνο μπουκέτο καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τι σας ταιριάζει καλύτερα στις αναλογίες σας . Για παράδειγμα σε μια νύφη που δέν είναι ψηλή δεν ταιριάζει μια κρεμαστή νυφική.

7. Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το ιδιαίτερο σκηνικό του γάμου σας μην παραλείψτε να στολίσετε τις νυφικές λαμπάδες σας , το νυφικό τραπέζι , το βιβλίο των ευχών κτλ. Είναι μικρές λεπτομέρεις που θα κάνουν την διαφορά .

Επίλογος , μην διστάσετε να μας εκθέστε τις σκέψεις σας αναλυτικά στο ανθοπωλείο μας για τον στολισμό που έχετε φανταστεί . Η πολύχρονη πείρα μας , η συνεχής ενημερωσή μας για όλες τις νέες τάσεις θα σας βοηθήσουν με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο για τον στολισμό του γάμου σας .