Η Εταιρία

Home » Η Εταιρία

Η ιστορία της οικογένειας μας στα άνθη ξεκινάει από το 1950 . Ο Νίκος Μοσχόπουλος ξεκίνησε με ένα κατάστημα  ανθέων στην Πάτρα , παράλληλα ήταν και παραγωγός  φυτών με τα ελάχιστα μέσα εκείνης της εποχής  . Στην ανθοκομική έκθεση Κυφισιάς είχε πολλές συμμετοχές και βραβεύτηκε από την ίδια την Βασσίλισα Φρειδερίκη . Η   οικογενειά μας διατηρεί ανθοπωλεία σε διάφορες πόλεις της δυτικής Ελλάδας. Υπάρχουν δύο ανθοπωλεία στην Πάτρα, ένα ανθοπωλείο  στο Αγρίνιο, δύο ανθοπωλεία  στην Τρίπολη και ένα ανθοπωλείο  στον Πύργο .


Το πρώτο ανθοπωλείο που δημιουργήθηκε στον νομό Ηλείας  ήταν το ανθοπωλείο ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ . Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητες μας το 1962. Ο Δημήτρης Μοσχόπουλος από νεαρή ηλικία πρωτοπόρος συνέβαλε αποφασιστικά στην διάδοση των λουλουδιών στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου .


Η αξιοπιστία μας, η εμπειρία μας, η ποιότητα των προϊόντων μας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας είναι στοιχεία που μας έχουν καθιερώσει στον χώρο. Οι δημιουργίες μας εντυπωσιακές , κατασκευασμένες με προσοχή και λεπτότητα σύμφωνα με τις παραδοσιακές τεχνικές της ανθοδετικής τέχνης και τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης θα κάνουν μοναδική κάθε στιγμή της ζωής σας.


Αναλαμβάνουμε την αποστολή λουλουδιών, φυτών , ανθοσυνθέσεων , μπουκέτων εποχής, συλλυπητηρίων στεφάνων, την διακόσμηση γάμων, βαπτίσεων , αραββώνων , δεξιώσεων συνεδριών εκθέσεων και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων.

Με προθυμία και μεράκι είμαστε πάντα στη διαθεσή σας….